Оксана Бучко

На вихідні у Тернополі змінять рух деякі тролейбуси

unnamed (29)

Рух тролейбусних маршрутів №1, 2, 10, 11 змінюють на 20 та 21 травня через ремонт на проспекті Степана Бандери, повідомляють у КП «Тернопільелектротранс». Такі незручності можуть затягнутись і у понеділок, якщо дорожники не встигнуть завершити роботи.

Тролейбусний маршрут №1 курсуватиме у бік Східного масиву від зупинки «Центр» по вулицях Островського, Гоголя, Хмельницького, Збаразькій, проспекту Злуки, 15 Квітня до зупинки «Проспект Степана Бандери», що на проспекті Бандери. Далі — за маршрутом.

Тролейбусний маршрут №2 упродовж визначеного часу курсуватиме від зупинки «Центр» у бік Східного масиву по вулицях Островського, Гоголя, Хмельницького, Збаразькій, проспекту Злуки, 15 Квітня до зупинки «Проспект Степана Бандери», що на вулиці Протасевича. Далі — за маршрутом.

Після 9 години ранку 20-21 травня тролейбусний маршрут №10 буде знятий з лінії.

Тролейбусний маршрут №11 курсуватиме від зупинки «Центр» у бік Східного масиву по вулицях Островського, Гоголя, Хмельницького, Збаразькій, проспекту Злуки, Тарнавського, Київській, 15 Квітня, Протасевича, Л. Українки, Слівенській, проспект Бандери, 15 Квітня, Київській. Далі - за маршрутом.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео