Орест Сарматський

У Тернополі знають, як керувати «розумним будинком»

тн01

Комп’ютерні інженери з ТНТУ – призери Всеукраїнського форуму студентів політехнічних університетів.

Науково-дослідна робота студентів напрямку «Комп’ютерна інженерія» Василя Марківа, Віктора Миська та Василя Камаєва з Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя на тему: «Система контролю доступу для розумного будинку» здобула 2 місце в номінації кращий студент з комп’ютерних систем та нагороджена медаллю на Всеукраїнському форумі студентів політехнічних університетів.

Форум відбувся в Міжнародному технологічному університеті «Миколаївська політехніка».

Його метою було доведення результатів дослідницької роботи студентів до всеукраїнської спільноти, обмін досвідом, ідеями та здобутками між молоддю, яка представляє різні українські наукові школи. Також передбачався пошук наукових партнерів для отримання міждержавних грантів на проведення наукових досліджень.

Учасники форуму презентували результати власних наукових досліджень за такими науковими напрямами та спеціалізація ми механічна інженерія (прикладна механіка), транспорт (автомобільний транспорт, автотранспортні технології), інформаційні технології (комп’ютерна інженерія, кібербезпека, комп’ютерні науки та інформаційні технології).

Студенти-переможці з ТНТУ також нагороджені грамотами за оригінальність наукової роботи з інформаційних технологій, представленої на Всеукраїнському форумі студентів політехнічних університетів.

тн02
тн02

тн03
тн03

тн04
тн04

Фото – ТНТУ

Вибір читачів за тиждень

Відео