Прилетів. Сів у Тернополі. Пообіцяв 500 млн грн. І далі полетів (фоторепортаж)

unnamed (16)

Володимир Гройсман пообіцяв Тернопільщині 500 млн грн на одну із доріг.

500 млн грн на ремонт дороги, що є складовою частиною транспортного коридору, який поєднає Балтику з Чорним морем пообіцяв виділити Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки в Тернопільську область, куди він прилетів на гелікоптері.

- Думаю, зможемо виділити 500 млн грн на ремонт цієї дороги. Крім цього, зараз оголошуємо тендер на прикордонну дорожню інфраструктуру. 2 млрд грн виділяємо для Волинської області і профінансуємо чотири об’єкти у Львівській області, - сказав Володимир Гройсман під час знайомства із ремонтом однієї із ділянок дороги М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече.

Автодорога - відгалуження міжнародного транспортного коридору «Балтійське море-Чорне море» - Тернопіль-Чернівці-Порубне.

Нині вже розроблено проектну документацію на поточний середній ремонт цієї дороги на ділянці протяжністю понад 80 км. Щодня працює до півсотні одиниць техніки.

- Для уряду питання реконструкції та будівництва доргі є пріоритетом. Важливо те, що цього року ми раніше почали дорожньо-ремонтні роботи. У двох третинах областей вже завершено ямковий ремонт. Але треба ще багато зробити. Очевидно, що за такого підходу за років 5 українські дороги будуть зовсім іншої якості. От, у минулому році на Тернопільщині було профінансовано 200 млн грн автодорожніх робіт, у цьому році – 600 млн грн. Тобто, ми втричі збільшили фінансування галузі. І так майже в кожній області, - сказав Володимир Гройсман.

За словами Прем’єр-міністра України, найближчим часом він

внесе пропозицію парламенту, щоб вже у цьому році розпочати масштабний ремонт дороги Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця- Умань-Одеса.

  • Це дуже важлива магістраль для України, там інтенсивний рух, Думаю, що виділених у цьому році 2,5 млрд грн дозволять поліпшити стан цієї дороги у напрямку українських портів», - підкреслив Володимир Гройсман під час інспекційної поїзди на Тернопільщину.

unnamed (7)
unnamed (7)

unnamed (8)
unnamed (8)

unnamed (9)
unnamed (9)

unnamed (10)
unnamed (10)

unnamed (11)
unnamed (11)

unnamed (12)
unnamed (12)

unnamed (13)
unnamed (13)

unnamed (14)
unnamed (14)

unnamed (15)
unnamed (15)

unnamed (17)
unnamed (17)

unnamed (18)
unnamed (18)

unnamed (19)
unnamed (19)

Вибір читачів за тиждень

Відео