Ділянку для вивозу львівського сміття все ж облаштують на Тернопільщині?

maxresdefault

Вчора на засіданні інженерної комісії Львівської міської ради було прийнято рішення виділити кошти у розмірі 12,8 млн грн на облаштування відведеної ділянки для тимчасового складування твердих побутових відходів неподалік міста Тернополя.

Про це пише видання Zaxid.net.

Як доповіла на засіданні комісії начальниця юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич, у січні цього року «на сесії міської ради була прийнята ухвала про критичну ситуацію, яка склалась у Львові через неможливість вивозу ТПВ. Одним з пунктів цієї ухвали було надати можливості ЛКП «Львівспецкомунтранс» укладати угоди про спільну діяльність пов’язану із вивезенням ТПВ за погодженням умов договору із профільною інженерною комісією. До юридичного департаменту звернулось ЛКП «Львівспецкомунтранс» з проектом договору з ТОВ «Європейський екологічний альянс». Умови договору передбачають будівництво об’єкта тимчасового складування ТПВ з використанням пресування на земельній ділянці за межею населеного пункту у Тернопільській області».

За її словами, земельна ділянка площею 6 га, яка є у Миролюбівці, ще не пристосована для складування ТПВ.

Нагадаємо, проект рішення про заборону приймати побутові відходи Львова розглянули на засідання профільної депутатської комісії.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео