Подвійні стандарти свободівців в Тернополі

unnamed (14)

Однопартійці Олега Тягнибока в Тернополі ніяк не можуть дати собі ради зі своїми трьома екс-соратниками. Вигнавши з партії депутатів Р.Навроцького, І.Сороколіта та І.Турського, силоміць змусити їх скласти депутатські мандати свободівці не зуміли.

Не допомогли ні блокування приміщення міської ради звезеними «тітушками», ні мінування, внаслідок якого нікого з приміщення мерії не евакуювали, ні проведення сесії, яка може бути визнана нелегітимною. Виборці екс-свободівців, як і депутати інших фракцій, вимагають допустити вигнаних зі «Свободи» депутатів до пленарних засідань сесії міської ради та розпочати процедуру відкликання виключно в рамках чинного законодавства.

unnamed (16)
unnamed (16)

Показовість всіх дій свободівців, де вони переслідують виключно для «створення картинки», яскраво ілюструють фотографії, де вигнані з партії депутати абсолютно спокійно проходять в приміщення мерії в інший час, щоб брати участь в засіданнях комісії. Це теж обов'язки депутатів і ніхто їм в цьому не заважає. Чому блокується тільки їхня робота на сесії міської ради - загадка.

unnamed (15)
unnamed (15)

Так, у себе на "Фейсбуці" опальні депутати міської ради спокійно розміщують фотографії, як вони з колегами працюють в складі профільних комісій та вирішують питання життєдіяльності міста.

Вибір читачів за тиждень

Відео