Тернополянки можуть отримати найкращі попи в світі

unnamed (6)

Для тернополянок, які не влізли в минулорічний купальник ТЕРЕН украв ТОП-5 вправ, як підкачати м’язи сідниць.

Спеціально для тих тернополянок, які не мають часу йти в тренажерний зал чи бігати вранці ТЕРЕН пропонує спосіб, як зробити сідниці пружними в домашніх умовах.

  1. Присідання. І це звичайно класика. Без них звісно можна обійтися, але тоді на результат прийдеться очікувати значно довше.

Як присідати правильно

Для правильного виконання присідань потрібно стати прямо, ноги трохи ширше плечей. Присідати необхідно відводячи сідниці назад і як би сідаючи на невидимий стілець. Досягнувши кута в 90 градусів, піднятися. Що цікаво, присідання також допоможуть позбутися «апельсинової кірки» або ж

  1. Місток. Ця вправа заставляє напружуватися м’язи сідниць практично без додаткових зусиль.

Як правильно виконувати

Потрібно лягти на підлогу, витягнувши руки вздовж тулуба, зігнути ноги і присунути їх якомога ближче до сідниць. Потім  підняти таз, роблячи місток і напружуючи м'язи сідниць.

  1. Махи назад і в сторони. Фітнес-тренери кажуть, що це найпростіша вправа для пружної попи.

Як правильно виконувати

Потрібно в положенні стоячи взятися руками за спинку стільця і ​​робити махи назад і в сторону. Цю вправу потрібно робити повільно, не поспішаючи.

  1. Випади. Хоч і робити цю вправу доволі важко, але вона одна із найефективніших.

Як правильно виконувати читайте ТУТ.

unnamed (7)
unnamed (7)

Для «закалки» м'язів сідниць досить буде виконувати наступне завдання: станьте прямо, розставивши ноги на ширину плечей, руки опущені вздовж корпусу, спина при цьому повинна бути випрямлена. Зробіть крок вперед, не відриваючи при цьому другу ногу. Зрештою, у вас повинна випадає нога зігнута в коліні, приблизно, на 90 градусів, а п'ята другої ноги піднятою. Ось як правильно робити базова вправа.

  1. Стільчик. Ця вправа є найважчою, але займає мало часу і дуже ефективна.

Як правильно виконувати

Потрібно притиснутися спиною до стіни і присісти там, ніби сіли на невидимий стілець. Необхідно протриматися так 30 секунд, потім відпочити і зроби ще 2 підходи. І кожного дня треба збільшувати час на декілька секунду.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео