Чортківчанка поклала власне немовля у пакет та закопала в лісі (фото)

PM695image001

Трагічний інцидент трапився у Чортківському районі, що на Тернопіллі. Там жінка закопала свою новонароджену доньку у лісі.

Про злочин правоохоронні органи повідомив сусід жінки. Подзвонивши на лінію 102, він розповів, що доти вагітна жінка уже без живота, а дитини ніде не видно.

Поліцейські, приїхавши на місце з’ясували, що жінка дійсно була вагітна. 10 червня у неї розпочали пологи, на обліку породілля не стояла, і аби не привертати зайвої уваги народжувати вирішила в туалеті.

Жінка стверджує, що не встигла нахилитися, як тіло дитинки разом з плацентою впало в туалетний отвір. Новонароджену дівчинку породілля дістала за деякий час, але донька не подавала ознак життя. Тому горе-матір замотала її в тканину та сховала. Ввечері про пологи розповіла чоловікові. І вони вирішили поховати дитину у лісі, - повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Тернопільській області.

Причому жінка поклала мертве немовля пакет зі сміттям, і лише на наступний день поїхала ліс з чоловіком, де і закопали неживе дитя. А пакет, в якому везли немовля, спалили поруч.

PM570image003
PM570image003

За словами нелюдської матері п’яту дитину виховувати вона не хотіла, а про вагітність дізналася занадто пізно, аби робити аборт.

При проведенні поверхневого огляду тіла видимих слідів насильницької смерті слідчі не виявили. Труп немовляти направили в морг Тернопільського обласного бюро судово-медичних експертиз для проведення розтину. Триває слідство.

PM756image004
PM756image004

Фото з сайту ГУНП у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео