Презентація проекту Мистецька Резиденція імені Назарія Войтовича

unnamed

Відкриття виставки проектів резидентів Першої мистецької програми.

16 червня, о 19:00, у галереї «Бункермуз» розпочнеться презентація проектів перших гостей – митців та активістів Мистецької Резиденції імені Назарія Войтовича, що працювали протягом двох тижнів над темою «Ревіталізація» у рідному селі наймолодшого Героя Небесної Сотні.

Під час відкриття виставки буде презентовано проект, що став можливим завдяки співпраці та підтримці багатьох громадських організацій, фондів, компаній, окремих меценатів, волонтерів та влади. Відбудеться зустріч благодійників проекту.

Буде презентовано результати роботи митців та активістів з Києва, Бахмута та Тернополя: Андрія Парахіна, Віталія Агапєєва, Олександри Павловської, Олени Іванової, Тараса Доненка, документація проекту Ліланда Беті (Техас-Тернопіль). А також спільний музичний проект Юлії Богуславки та гурту ZSUF.

З 2 по 15 червня відбувалась перша програма відкритих майстерень та робота над перетворенням колишнього сільського магазину на комунікаційний центр для громади з освітньо-мистецькою програмою – проект, що є частиною всеукраїнської програми вшанування пам’яті героїв «Небесної Сотні» «ВІДЗНАКИ ГЕРОЇВ» та відбувається за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Даним проектом ми вшановуємо пам'ять Назарія Войтовича і винагороджуємо громаду, у якій виріс юнак та творчу молодь, що реалізовується у сфері, яку понад усе любив Герой. Про перебіг проекту можна дізнатися на сторінці Facebook:

Контакти для преси:

Людмила Ничай – 095 3739231, 093 6550976, liudmyla.nychai@gmail.com

Вибір читачів за тиждень

Відео