Співмешканці тернопільського багатоквартирного будинку просять допомоги у місцевої влади (відео)

Гарна історія, зразкове ОСББ «Імідж-1», що по вулиці Володимира Великого, 1 та совісні співвласники, які дбають про свою домівку. Відколи вони відмовились від послуг ЖКГ, змінили чимало. Тепер тутешні господарі пишаються своїм ОСББ, а саме: виглядом підїзду, теплом, комфортом і затишком, який зробили.

За нетривалий термін створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків голова правління ОСББ, Ольга Василівна Бутрин, може похвалитися активною позицією співвласників та їхнім прагненням, змінити будинок на краще.  На Володимира Великого, 1 немає більше централізованого опалення, окультурена територія, встановлено у дворі будинку дитячий майданчик, замінено вікна та внутрішні  двері під’їзду на металопластикові і звичайно ж покращено роботу ліфта. Проте, на чергових зборах правління тернополяни так і не змогли вирішити питання заміни дорожнього покриття прибудинкової території, оскільки підрахувавши суму вартості декоративної бруківки, яку хочуть встелити під будинком, і підбивши підсумки робіт, співвласники дійшли спільної думки у тому, що таку суму зібрати самотужки їм не під силу, навіть тоді, якщо кожен внесе свою частку.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=KlexcPP4PMI[/embed]
  • Подвіря наше – перше, що мене мучить. Бруківку покласти хочемо, але підрахували, що на це нам потрібно буде майже сімдесят тисяч – а це дуже великі кошти, щоб так зразу виконати роботу, - коментує Ольга Бутрин. - Ми будемо просити міськраду допомогти нам у цьому. Бо ще запланували поставити плитку в підїзді і встановити жалюзі, щоб красиво було, по-домашньому.

Тому співвласники будинку мають надію на те, що влада піде їм на зустріч.

DSC_2107
DSC_2107

DSC_2106
DSC_2106

DSC_2098
DSC_2098

DSC_2068
DSC_2068

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео