Жебраками на автовокзалі займатиметься поліція

77777777777777777777

На початку травня тернополянин Віталій Подмарьков подав електронну петицію до міської ради Тернополя, в якій скаржився на жебраків, які, за його словами, окупували центральний автовокзал.

– Деякі особи в нахабній формі наполягають, щоб їм дали гроші. І поки вони їх не отримають – не відчепляться, тобто займаються вимаганням коштів , що є кримінальним правопорушенням, – йшлося у петиції.

За словами пана Віталія, так звані «жебраки» у своїй діяльності також використовують неповнолітніх дітей, що також, на його думку, мало б каратися законом. Петиція набрала необхідну кількість підтримки. Однак самостійно вирішити проблему чиновники мерії не можуть, повідомляє Номер один.

– На підставі наведених фактів у петиції було направлено звернення в Тернопільський відділ поліції Головного управління національної поліції в Тернопільській області та в Управління патрульної поліції в м. Тернополі для вжиття заходів реагування згідно з чинним законодавством, – відреагував на петицію заступник міського голови Тернополя Іван Хімейчук.

Вибір читачів за тиждень

Відео