Мер із Тернопільщини знахабнів? (фото, відео)

Screenshot_3

Чортківський міський голова Володимир Шматько просто посеред матчу накинувся на футболіста та намагався його задусити.

Інцидент трапився під час обласного чемпіонату на стадіоні села Горішня Вигнанка, де місцева футбольна команда змагалася та першість із ФК «Кристал» з Чорткова.

- Коли гра наближалася до завершення. На полі сталося звичайне ігрове зіткнення двох футболістів в якому був винен гравець команди Вигнанки. Суддя призначив штрафний удар у бік господарів. Але тут на поле з криками і нецензурною лайкою кинувся бігти почесний президент команди «Кристал» (він же мер міста Чорткова) Володимир Шматько. Підбігши футболіста кривдника він накинувся на нього, схопив його руками за шию, почав душити і намагався кинути до землі. Рятувати футболіста побігли буквально всі: і суддя на полі, і судді на лінії, і футболісти, і навіть поліцейські. Мера ледве відтягнули від уже потерпілого, але він ще довго не вгамовувався і добірною лайкою «крив» всіх і вся з табору противника. Присутні на матчі і дорослі, і юні, особливо люди поважного віку були шоковані хамством, безкультур’ям Чортківського міського голови. Коли мер сів у свій білий Hyundai і Чортківський міський голова. Він під’їхав до великого гурту вболівальників відчинив двері автомобіля (окремі подумали, що зараз вибачиться за свій вчинок) і голосно, і злорадно вигукнув: (цитата) «Совість х..й!», - йдеться у пості у спільноті Чортківська ратуша.

Screenshot_4
Screenshot_4

У той час, під постом з’явилося чимало коментарів, де жителі Чорткова захищаю свого міського голову.

- Єдиний голова, що дбає про добробут міста, на відміну від попередніх «голів», то ж треба обгадити. Попередніх, дійсно хамів, ніхто не бачив, бо вони не брали участі в житті міста та чортківчан, будували бізнес закордоном. Хорошу людину образити легко, особливо, коли комусь дуже мішає, - пише Олена Катернюк.

- І що тут «дикунського»? Або для мене поняття «дикун» незрозуміле...дикі крики вболівальників - от що дикунське я почула, - пише Наталя Брегін.

[embed]https://youtu.be/_RZv8X3X5qg[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео