Орест Сарматський

«Метр пива», а це 10- бокалів за ціною семи пропонують у Тернополі (фото)

заставка (Copy)

Один із найбільших в Західній Україні пабів, розташований у ТРЦ «Подоляни» запроваджує низку спокусливих літніх гастрономічних акцій

Отож, паб «Хмільне щастя», де одночасно може розміститися 350 гостей. Постійні  відвідувачі цього закладу вже знають, що тут просто величезний вибір пива та смачних оригінальних страв, приготовлених із натуральних інгредієнтів на професійно обладнаній кухні. До речі, усі снеки до пива та випічка - власного приготування, що позитивно відбивається на ціні. Характерно, що шеф-кухар пабу постійно працює над вдосконаленням меню та придумує нові цікаві та смачні страви. До речі, тільки тут, у єдиному в Тернополі місці вам запропонують так зване «тажин-меню».

asorti_do_piva (Copy)
asorti_do_piva (Copy)

Для тих хто не знає, що це таке, скажемо, що тажин - це глибокі товстостінні сковорідки  - керамічні або чавунні - з дуже товстим і важким дном і витягнутою вверх конусоподібною високою кришкою з кераміки. Хоча в Україні вони тільки починають набирати популярність, тажин з'явився ще у давнину у країнах північної Африки. Так ось, під час приготування страви, пара, піднімаючись нагору, поступово остигає під вершечком кришки, конденсується на її стінках і стікає ними, потрапляючи не на страву зверху, а в нижню частину сковороди, практично на саме дно. Тобто, страва присмажується знизу і готується ніби на парі зверху. І ось така багаторазова циркуляція пари робить їжу неймовірно соковитою та ніжною, а ще вона ніколи не підгорить і не пересушиться. Тож у пабі за допомогою тажину готують і баранину, і яловичину, і, звичайно, свинину. А овочі після такого приготування тушкуються просто ідеально. Додамо, що м'ясо будь-яких сортів, курятина, риба, овочі, морепродукти із різноманітними східними спеціями, зрештою, навіть фрукти, приготовлені у тажині надають страві пікантності та  особливої вишуканості.

barabulka (Copy)
barabulka (Copy)

more_zadovolennya (Copy)
more_zadovolennya (Copy)

І ще. У пабі «Хмільне щастя» ви не тільки зможете смачно поїсти, а й переглянути усі спортивні події із будь-якого із 24-х великих моніторів або насолодитись живою музикою.

Також тут запропонують послуги харчування для відвідувачів конференцій, семінарів, змагань та інших масштабних подій. Адже повторимо, тільки у пабі є великий зал, у якому комфортно зможе поміститись 350 гостей. Нагадаємо, що на першому поверсі будівлі знаходиться концерт-хол «Podolyany Hall», в якому можна провести конференцію, семінар, виставку, змагання, весілля, день народження, дискотеку чи інші події. А смачно похарчуватись всім учасникам завжди допоможе паб «Хмільне щастя», який знаходиться одразу над концерт-холом. І це дуже зручно, тому що все знаходиться в одному місці.

А тепер про найголовніше – про спеціальні акції, що діють тільки цього літа в пабі «Хмільне щастя». Одна з них така – «Метр пива!». Тобто, вам пропонується цілий метр пива, а це - десять бокалів за ціною семи. Так що, це – дуже вигідно для відпочинку великої компанії. Далі. Діє спеціальна пропозиція для усіх гостей, хто зробить замовлення на суму від 500 грн. Таким відвідувачам в подарунок пропонується 1 літр пива або 300 мл Сангрії. Узагалі, зараз в пабі «Хмільне щастя» діє акційна ціна на цей напій: 150 мл. - 25 грн! А це дуже дешево. Та, можливо, ви взагалі не не знаєте, що таке Сангрія?  Це – ароматний , освіжаючий слабоалкогольний напій, який готують на основі червоного вина з додаванням шматочків фруктів. До речі, насолоджуватися Сангрією краще відразу після її приготування. А в пабі діє саме такий принцип. Відвідувачі навіть самі можуть побачити, як і з яких складників готується цей напій.

p01 (Copy)
p01 (Copy)

sangriya (Copy)
sangriya (Copy)

sangrya-klasichniy-recept-v-domashnh-umovah-vdguki-foto-sangrya-ce_311 (Copy)
sangrya-klasichniy-recept-v-domashnh-umovah-vdguki-foto-sangrya-ce_311 (Copy)

sangrya-klasichniy-recept-v-domashnh-umovah-vdguki-foto-sangrya-ce_842 (Copy)
sangrya-klasichniy-recept-v-domashnh-umovah-vdguki-foto-sangrya-ce_842 (Copy)

Отож, коли надумаєте відчути святкову атмосферу й поринути у кулінарний світ різноманітних оригінальних страв та напоїв, а ще скористатися акційними пропозиціями на все це – паб «Хмільне щастя» чекає на вас.

Вибір читачів за тиждень

Відео