У Тернополі відкриють виставку, де головні лінії та форми

unnamed (13)

Цієї п’ятниці, 30 червня, о 19:00 в тернопільській галереї «Бункермуз» розпочнеться відкриття експозиції молодого київського митця Ігоря Твердохліба.

На виставці «ДНО/дайте нам отдышаться» /«ДНВ/дайте нам віддихатись» автор представить дерев’яні скульптури та великоформатні чорно-білі полотна.

Ігор Твердохліб про проект: «Що ми знаємо про сучасну подачу візуального мистецтва? Ми бачимо або яскравий протест художника, або своєрідний туторіал. Так ось, тут усе набагато простіше: розслабтесь, подивіться на лінії та форми не рефлектуючи, а просто як на форми та лінії. Побачте, віддихайтесь, і дайте віддихатись нам».

unnamed (9)
unnamed (9)

unnamed (10)
unnamed (10)

unnamed (11)
unnamed (11)

unnamed (12)
unnamed (12)

Довідково:

Ігор Твердохліб народився 1992 року. З 2010 року малює на вулиці http://eikohana.tumblr.com/. Закінчив Національну академію образотворчого мистецтва. Брав участь у кількох групових виставках, у тому числі в 2014 році в галереї «Бункермуз». Персональна виставка з презентацією книжки complexsexualintercourse відбулася у Києві 2015 року. Пріч того, займається дизайном інтер’єрів і створенням одягу.

Вибір читачів за тиждень

Відео