Нічний кінотеатр під відкритим небом облюбували тернополяни (фото)

unnamed (12)

Днями на набережній Тернопільського ставу, поблизу причалу, розпочали пізні кінопокази під відкритим небом.

  • Десятки бажаючих і багато зацікавлених. У нас такого ще напевно не було, за винятком минулого року на о. Чайка, тоді щось пробували, але зі звуком не вийшло, - ділиться з нами Оксана Бойчук, вільний глядач.
  • unnamed (10)
    unnamed (10)

Справді, ідея чудова. Звук гарний, зображення теж. Поруч з кінотеатром малесенька продуктова «барна стійка», де немає алкоголю, лише кавові напої, теплий чай та попкорн. На покази можна приходити зі своїм кариматом, а можна брати м’якенькі пуфи на прокат, а до них теплі пледи.

  • У неділю, 25 червня, першою до уваги глядачів представили кінострічку «Лев», номіновану на «Оскар-2017». В основу фільму «Лев», який також може завоювати головну нагороду премії «Оскар» в номінації «Кращий фільм», лягла реальна історія австралійського бізнесмена індіанського походження Сару Брайерлі. У віці п'яти років він виявився розлучений з своєю сім'єю в Індії, після чого його вдалося адаптувати австралійській парі - Сью Брайерлі (Ніколь Кідман) та її чоловік Джон. 25 років пройшло і Сару відправився на пошуки своєї біологічної матері. Про те, до чого привела ця подорож, він написав в книзі «Довга дорога до дому», опублікована в 2013 році. Зараз Сару живе в Австралії, він бізнесмен, а в титрах фільму «Лев» він вказується як один з сценаристів картини.
  • unnamed (11)
    unnamed (11)

  • Після цієї стрічки показали усім відому комедію, також відзняту на реальних подіях – «1+1».
  • unnamed (13)
    unnamed (13)

На цьому покази не завершилися. Тернополяни у захваті і чекають наступних кіновечорів у парку ім. Тараса Шевченка. Деталі та розклад читайте на «ТЕРЕНі» згодом.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео