Що чекає тернополян на вихідних?

вихідні

Змагання з міні-футболу, виставка «ДНО», велопікнік  та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

1 липня на вас чекає:

У Тернополі відкриють виставку, де є присутні головні лінії та форми. Цієї п’ятниці, 30 червня, о 19:00 в тернопільській галереї «Бункермуз» розпочнеться відкриття експозиції молодого київського митця Ігоря Твердохліба. На виставці «ДНО/дайте нам отдышаться» /«ДНВ/дайте нам віддихатись» автор представить дерев’яні скульптури та великоформатні чорно-білі полотна.

До дня народження бійця полку «АЗОВ» Павла Баса позивний «Фікс» у Тернополі проведуть змагання з міні-футболу. Захід відбудеться 1 липня 2017 року, на спортивному майданчику ТНЕУ. Початок о 10:00. Це перший щорічний турнір «Кубок Фікса», який проведуть у рідному місті бійця.

Тернополяни зможуть переглянуть прем`єру комедії 60+ «Рятуйте, мене женять!» за п'єсою німецького драматурга Франца Ксавера Крьоца. Режисер-постановник - народний артист України Олег Мосійчук. У ролях - Мирослава Мельник, Юрій Черненко, Оксана Левків і заслужений артист України Сергій Андрушко. Вистава »Рятуйте, мене женять!« - це класичний сюжет »приборкання норовливого" 80 хвилин гумору у блискучому акторському виконанні. Квитки можна придбати в касі театру. Тел :. 52-40-66. Початок о 19.00.

2 липня на вас чекає:

Тернополян запрошують на ВелоПікнік. Відбудеться він на остріку «Чайка» у парку Тараса Шевченка. Початок о 08.30. Що може бути краще спільної сімейної мандрівки за місто. Запрошуються велосипедисти  - початківці і досвідченні татусі та матусі. Реєстрація на захід: https://goo.gl/PwVoDl. Програма: старт з острівка «Чайка»; пікнік, ігри для дітей та дорослих; 13:00 повернення у Тернопіль.  Участь у заході - фріпрайс (довільний вклад). Довідки за телефоном: 063 68 202 32.

 2 липня у смт. Вишнівець відбудеться урочисте відкриття довгоочікуваного нового стадіону. Початок о 18:00. У програмі заходу: вручення подяк усім, хто долучився до будівництва стадіону; підняття прапора під супровід українського гімну; зустрічі з зірковими гостями.  Розважатиме вишнівчан та гостей заходу славнозвісний «Дзідзьо».

У той ж день на сцені Тернопільського драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка покажуть прем`єру вистави В. Жили за мотивами М. Гоголя «Сорочинський ярмарок». Початок о 19.00. Починаючи від 17 червня глядачі зможуть переглянути та добряче надірвати животи від перегляду музичної комедії. Довідки за телефоном: 0352 522 071.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео