Оксана Бучко

Тернополянам відкрили зміст телефонних розмов родичів підозрюваного у вбивстві 17-річної випускниці (відео)

олександр богомол поліція

Телефонні розмови родичів та батьків 16-річного підозрюваного у вбивстві випускниці з Вишнівця представили в поліції під час брифінгу 6 липня. Під час дзвінків люди обговорюють шляхи прикриття хлопця.

- Ми відкриваємо негласні слідчі дії, адже поліцію оббріхують родичі підозрюваного, - зазначив начальник управління Нацполіції в області Олександр Богомол. – Із розмов дізнаємось, що підозрюваний зізнався у вбивстві перед родичами та батьками, а також видно прикриття ними хлопця перед правоохоронними органами.

Нагадаємо, підозрюваний у вбивстві зізнався у скоєному при поліції та батькові. У розмовах по телефону рідні дивуються, чому хлопець зізнався та згадують такі ж зізнання одразу після вбивства без поліції.

- Ми виїхали на місце злочину одразу в перший день, - продовжує Олександр Богомол. – Було 50 працівників комісії різних підрозділів. Ми дослідили маршрут жертви та визначили осіб, з якими вона могла контактувати. На 4-ий день вирішили перевірити версію щодо 16-річного підозрюваного. Це після вилучення одягу, відібрання біологічних взірців. На штанах у нього була кров, тобто помітне намагання «замести» сліди. Під час допиту підозрюваний зізнався у вбивстві і показав механізм його вчинення. Суд провели вночі, бо переживали за здоровя і життя підозрюваного. Він щиро каявся.

Підозрюваний перебуватиме під вартою до завершення слідчих дій.

Нагадаємо, родичі підозрюваного під час сесії обласної ради вчора, 5 липня, критикували слідчих за необ'єктивність. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=YMh1AX7_rU0&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео