Оксана Бучко

Матір вбитої Ірини Мукоїди переслідують «екстрасенси» з СТБ (відео)

19965078_1477866648938468_1253763967_n

Відбиватись від екстрасенсів з телеканалу СТБ доводилось родині вбитої Ірини Мукоїди. Експерт-криміналіст з СТБ разом із знімальною групою побувала у Вишнівці. Під час візиту команда звинувачувала матір Ірини в упередженому ставленні до підозрюваного.

Такі ж закиди стосуються друзів сім’ї Мукоїди та інших незацікавлених осіб, які вірять фактам, а не екстрасенсам.

- Мене звинувачують, що я упереджено ставлюсь до підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїди, - розповів очевидець приїзду команди екстрасенсів у с. Вишнівець Андрій Рудан. – Я не прислухаюсь до експерта-криміналіста з СТБ, яка ображала маму вбитої Ірини Мукоїди, пані Ольгу, та глибоко переконана, що поліція щось фальсифікує. Я довіряю фактам і вірю в Бога. Звертаю увагу, що ніхто не запитав мами Ірини, чи хоче вона екстрасенсів. Крім того, родина підозрюваного переконує жінку не вірити поліції. Якщо поліція і допустила процесуальних помилок, адвокатам в суді буде легко виграти. Але допит проводився в присутності тата. І факти є вагомішими, ніж пусті репліки на могилі дівчини.

Нагадаємо, апеляційну скаргу захисника 16-річного підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїди у Тернопільському міськрайонному суді не задовільнили. Тож підозрюванй залишається під вартою без права на заставу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео