Оксана Бучко

Тернополянам не дають відстоювати безпечні умови для здоров’я

DSCN9614-525x700

До участі у судовій справі «Тернопільміськтеплокомуненерго» проти «Екологічної інспекції» м. Тернополя не допустили третю сторону. Клопотання про це подавала жителька вул. 15 Квітня - Юлія Мамчак, жителька будинку, поблизу якого планують будівництво котельні на торфі.

- ВАША? честь або торф’яний дим Феміді в очі, - пише вона у Facebook. - Попри аргументацію, чому представник котельні по вул. Київська, 3 за дорученням зборів мешканців має бути третьою стороною в даному провадженні від судді Мартинець І. О. я отримала відмову. Може зорі не так стали? Адже за законом клопотання чітке, зрозуміле і аргументоване. Торф’яні котельні зачіпаються мої інтереси як споживача, так і просто людини, котра дихатиме шкідливими викидами. Але правда на нашій стороні, боремось далі.

Нагадаємо, «Екологічна інспекція» м. Тернополя винесла приписи «Тернопільміськтеплокомуненерго» про заборону експлуатації та реалізації проектів будівництва котелень за адресами: вул. Київська, 3, вул. Франка, 16, вул. Купчинського, 14а, вул. Лемківська, 23, вул. Л.Українки, 4, вул. Живова, 12, вул. Просвіти, 9. Ці приписи «Тернопільміськтеплокомуненерго»  оскаржує в суді. Слухання повинні були відбутись вчора, 10 липня, та їх перенесли на 26 липня.

Детальніше про будівництво котелень «Терен» писав  ТУТ і ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео