У центрі Тернополя – аварія

unnamed

Сьогодні, 12 липня, опівночі п’яний 47-річний водій спричинив аварію. На щастя, обійшлося без жертв.

Інцидент трапився у центрі Тернополя на вулиці Руській. Водій Kia у стані алкогольного сп’яніння в’їхав у Chevrolet. Тест на рівень алкоголю в крові показав результат - 0,66, що втричі перевищує допустиму норму.

На водія Kia складено протоколи за ст. 124, ч.1 ст. 130, винесено постанову за ч.1 ст.126, та вилучено посвідчення водія, - повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції Тернополя.

Нагадаємо, ч.1 ст.130 - водіння у нетверезому стані, штраф 10 тис 200 грн , ст. 124 - порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. та постанова за ч.1 ст.126 - керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео