На полях «Агропродсервісу» розпочалися жнива (фото)

агропродсервіс

В компанії «Агропродсервіс» цього тижня стартували жнива з обмолоту озимого ячменю сорту Луран. Збір урожаю розпочали у ТОВ «Дружба» (с. Лозова), ТОВ «Вікторія» (с. Байківці) та ТОВ «Агропродсервіс інвест» (с. Козлів).

Загальна площа посівів озимого ячменю в компанії «Агропродсервіс» цього року становить понад 3,5 тис. га., а очікувана урожайність передбачається на рівні минулого року від 60 до 75 ц. з гектара, пише agroprodservice.

 – Цього річ закінчити збір озимого ячменю ми плануємо до кінця липня, за умови, що дозволятиме погода. Наступними культурами, які ми будемо обмолочувати, це горох та озимий ріпак, – говорить директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран.

збараж корки
збараж корки

Озимий ячмінь – одна з найбільш скоростиглих зернових культур. Він достигає на 8‑12 днів раніше озимої пшениці, що зменшує напругу в період збирання врожаю і дає можливість успішно вирощувати багато культур у післяжнивних посівах.

Нагадаємо, що минулого тижня агрономи компанії «Агропродсервіс» провели плановий об’їзд посівних площ для вивчення стану посівів цукрового буряка, сої, ячменю, пшениці, гороху, кукурудзи та ріпаку. Про це можна прочитати ТУТ.

Прес – служба компанії «Агропродсервіс»

Вибір читачів за тиждень

Відео