На Тернопільщину на Загальнонаціональну прощу завітали високі гості (відео)

MVI_0294.00_00_10_11.Still001

Серед десятків тисяч прочан, які відвідали Загальнонаціональну прощу у Марійському духовному центрі «Зарваниця», що відбувалася 15-16 липня на Тернопіллі, був і голова Аграрної партії України Віталій Скоцик.

Я декілька місяців тому був тут перший раз в Зарваниці і митрополит Василій запросив мене на прощу. Я багато чув про те, що тут відбувається кожного року, але сьогодні, провівши тут половину дня, я відчув, наскільки це важливо для всього українського народу, - каже Віталій Скоцик

Партійний лідер наголосив на тому, що ця проща вкотре доводить, що український народ таки єдиний та зможе вибороти свободу та незалежність.

Це мабуть один із тих найбільших елементів, який може сьогодні об’єднати український народ. Тому, коли владика Василій зачитував, що сьогодні присутні тут на прощі люди із Донецька, Луганська, Криму, і з інших куточків нашої держави, - це було символом того, що як би нам важко не було, наша Україна – єдина, і сьогодні тут в Зарваниці це відчувалося з великою силою, - зазначає Віталій Скоцик.

Віталій Скоцик має намір повернутися у Зарваницю знову зі всією родиною. До слова, як уже повідомляв ТЕРЕН, під час Загальнонаціональної прощі компанія «Агропродсервіс» подарувала 10 копій ікон: дев’ять із яких незабаром отримають деканальні храми УГКЦ, на території яких аграрне підприємство обробляє землі, та 1 копію вже подарували префекту Конгрегації Східних Церков кардиналу Леонардо Сандрі.

[embed]https://youtu.be/XsFqEK1XZ1k[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео