Тернопільським абітурієнтам стало важче подати документи у виш

phoca_thumb_l_do_uvagu

Оскільки в роботі Єдиної електронної бази з питань освіти виникли проблеми, то вступники можуть подавати документи в паперовому вигляді.

Як уже повідомляв ТЕРЕН раніше, 12 липня в Україні, а зокрема і на Тернопільщині, розпочалася вступна кампанія. Тоді у повідомленні Міністерства освіти йшлося про те, що подавати документи абітурієнти зможуть тільки через електронні кабінети. Проте не пройшло і декількох днів, як у Міністерстві заговорили про проблеми із е-кабінетами.

- У зв'язку із запровадженням нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників, мають місце окремі випадки відмови в реєстрації електронних кабінетів, пов'язані з іншими розбіжностями в реєстраційних даних. У такому випадку з 15 липня 2017 року вступник може подати заяву та документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії вищого навчального закладу буде перевірена неможливість створення електронного кабінету вступника, – йдеться у листі Міністерства, повідомляє «Високий Замок».

Тож тепер абітурієнт має особисто подати документи до приймальної комісії ВНЗ, де це відразу зареєструє уповноважена особа Приймальної комісії в ЄДЕБО в день прийняття заяви.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео