Хтось спеціально підпалює автівки посадовців з Тернопільщини?

1475127265_pozhezha5-e1443511617112

Вчора, 19 липня, близько другої години ночі горів автомобіль заступника голови Бережанської районної державної адміністрації Ігоря Гринкевича.

До оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу автомобіля «Фольксваген» у селі Куряни Бережанського району. По прибуттю рятувальники встановили, що загорання виникло у моторному відсіку двигуна транспортного засобу, пише на сайті Управління ДСНС у Тернопільські області.

На щастя, у автомобілі нікого не було, тому жертв вдалося уникнути. У той час голова Бережанської РДА Володимир Петровський вважає, що пожежа - не випадковість.

- Сьогодні вночі згорів черговий автомобіль (бус) на Бережанщині. На цей раз в мого заступника Ігоря Гринкевича, звичайно, що від самозагоряння.  Нагадаю, що від самозагоряння вже згоріли автомобілі голови Бережанської районної ради та його заступника, двох заступників голови РДА та екс-депутата районної ради-голови РО БПП. Автомобілі мають звичку самозагорятися з 1.30 до 3.30 год. ночі під вікнами житлових будинків. Це в жодному випадку не розцінюється як кримінально-політичні розборки, а лише як дикий збіг обставин, - пише Володимир Петровський у мережі Facebook.

  Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео