На Тернопільщині тривають «Веселі канікули з Богом»

19702178_211886899334823_3402018202022143632_n

Впродовж цього тижня триватиме християнський табір при парафії Української греко-католицької церкви Святої Параскевії у селі Великі Бірки, Тернопільського району. Організатори такого відпочинку мають на меті привити дітям любов до молитви, показати, що проводити час з Богом можна весело та грайливо, а також навчати християнських цінностей.

Біля Архикатедрального собору шумно та гамірно. В ігровій формі діти пізнають Господа та мають більше нагоди дізнатись про церкву та своє місце у ній. До християнського табору «Веселі канікули з Богом» зареєструвалось майже 400 діток. Заняття уже тривають, а кількість учасників збільшується.

Розпочинається табір о 10 годині ранку з богослужіння у храмі. Дітей навчають християнських цінностей, виховують любов до ближнього, дають науку священики.

До слова, такі табори організовує «Християнська школа Аніматора». Їх мета – допомогти дітям та молоді зростати у християнських чеснотах, глибше пізнати свою віру, бути добрими та чесними громадянами.

Цьогорічна тематика «Веселих канікул з Богом» присвячена лицарській історії про загадкове і казкове королівство Майнерленд. Ця історія-легенда розповідає про мудрого і виваженого Короля Пітера, що владарює у майнерлендських землях. Проте невдовзі він має передати владу одному із своїх синів, яких у нього троє: Адам, Колд і Манлі. Сюжет, який розкривається протягом 5 днів, розповідає про не легкі спокуси, які спіткали синів у «боротьбі» за батьківський трон.

Такі християнські табори для дітей і молоді дають багато позитивних емоцій. Діти розповідають, що на «Веселих канікулах з Богом» можна знайти нових друзів,  гратися, веселитися та відпочити.

Священики запрошують усіх охочих безкоштовно взяти участь у «Веселих канікулах з Богом».

Оленка Леонтович

Вибір читачів за тиждень

Відео