Оксана Бучко

Цими вихідними у Тернополі зафіксували 9 аварій

ROiSfiVxz0CnX42

Минулі вихідні були невдалими для водіїв Тернопільщини. Правоохоронці зареєстрували 9 аварій. Більшість із них завершились лише механічними ушкодженнями автомобілів, пише dosie102.te.ua. По усіх зафіксованих ДТП триває слідство.

Серед потерпілих – водій «Ниви», в авто якого врізався  водій «ВАЗ-2104». Медики констатували перелом шийного хребця. ДТП трапилась 29 липня в Бучачі. Наїзд на пішохода зареєстрували працівники поліції в селі Рудка Кременецького району 30 липня.

Іншою жертвою стала жителька с. Колосова, яку збив водій автомобіля «ВАЗ» і втік з місця пригоди. У жінки забій ліктьового суглобу та плеча. Правоохоронці розшукують водія-втікача, опитують свідків, опрацьовують відео з камер спостережень.

Ще одна аварія з потерпілими трапилася на Кременеччині. На автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулося два автомобіля. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій автомобіля «BMW X-5» в’їхав у «ЗАЗ 11011». Таврія рухалася попереду іномарки в попутному напрямку.

В результаті ДТП у Кременецьку лікарню за допомогою звернулися водій та пасажири Таврії. Серед травмованих – 34-річна жінка та двоє дітей – учні першого та шостого класів. Після огляду лікарями їх відпустили за місцем проживання.

Із переломом кістки зап’ястного суглобу та забоєм колінного суглобу до лікарні потрапив водій автомобіля Mercedes-Benz, а також пасажир цього ж транспорту. У жінки перелом правої променевої кістки. За попередніми даними, чоловік, їдучи із села Плотича в напрямку Тернополя, на дорозі Броди-Тернопіль не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Ще один наїзд на пішохода зареєстрували у Шумську. За меддопомогою до лікарні потрапила сімнадцятирічна місцева мешканка. Дівчина травмувалась, потрапивши під колеса мопеда. ДТП трапилася у той момент, коли шумчанка переходила проїжджу частину дороги, але за межами пішохідного переходу.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео