Віра Олександрович

Тернопіль: нову ділянку для готелю шукатимуть усією міською радою (відео, фото)

Надал_Стаюра

Тернополяни вимагають, аби міська рада знайшла під зведення готельно-розважального комплексу для підприємця іншу ділянку, а на бульварі Петлюри закінчила благоустрій.

Таке звернення своїх виборців із проханням припинити конфлікт озвучила 28 липня на сесії депутат від відповідного округу Галина Гевко.

https://youtu.be/D9_WvUR89Lc

Нагадаємо, про скандал щодо забудови частини бульвару Петлюри «Терен» писав неодноразово (читайте ТУТ і ТУТ прим.). Ані люди, ані бізнесмен, який купив ту ділянку на аукціоні, досі не знайшли порозуміння. Виходу не запропонувала і влада. Ось тому двоє депутатів-свободівців – Галина Гевко і Олег Климчук (їхні округи межують власне на тій спірній ділянці – прим.) вирішили оформити офіційне звернення до ради. Звісно ж, колеги його підтримали. Але… чи вдасться у місті знайти вільний клаптик землі, який би задовольнив вимоги бізнесмена? Побачимо…

Гевко
Гевко

Після цього до трибуни пішов представник фракції БПП Михайло Ібрагімов. Він теж озвучив звернення, причому – не одне.

https://youtu.be/-zxy_aiyRdI

Ібрагімов
Ібрагімов

Як зазвичай і трапляється, колеги без проблем ці прохання задовольнили (результати голосування дивіться нижче – прим.). Про те, що тоді відбувалося під мерією і в залі – читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Свобода
Свобода

Фото і відео автора, а також Назара Зелінки

Вибір читачів за тиждень

Відео