Оксана Бучко

Тернопільські магазини звільняться від російського взуття

e58732371fcf2fb959d80f4fe962d61c

Закрити магазини взуття в Україні має намір російська мережа Kari. Про це повідомили директор торгового центру, консультант з нерухомості та керівник великої торговельної мережі, пише Liga.net. Тож тернополяни більше не спокушатимуться дешевими цінами товару цієї фірми.

- По одному з наших торгових центрів прийшов лист про розірвання договору оренди з жовтня, – підтвердив комерційний директор девелоперської компанії Будхаус Груп Максим Гаврюшин.

Kari – російська взуттєва мережа, заснована в 2012 році бізнесменом Ігорем Яковлєвим. Причиною закриття магазинів Kari могла стати неправильна робота зі стоками і високі орендні ставки, за якими погоджувалася орендувати приміщення компанія в період активного розвитку, припускає директор мережі ССС Максим Кінаш. Наприклад, навесні на вітринах магазину можна було побачити зимове взуття, говорить він.

Закриття могла спричинити і девальвація гривні, яка призвела до зростання цін на взуття, додає партнер компанії Atlas Advisors Олексій Ращупкин.

До речі, за останній рік в Україні закрили ще 2 мережі недорогого взуття – найбільший російський ритейлер Centro і дискаунтер Plato. У прес-службі MTI своє рішення тоді пояснили незадовільними фінансовими показниками магазинів.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео