Оксана Бучко

Житель Тернопільщини побив поліцейського

thumb_150948_news_m

Звертатись за медичною допомогою довелось поліцейському після виклику. Так лейтенант Борщівського відділення поліції отримав повідомлення про конфлікт у крамниці райцентру. На місці неадекватний відвідувач побив працівника правоохоронних органів, повідомляє tp.npu.gov.ua.

Під час доставки хулігана до відділення поліції в салоні службового авто він накинувся на лейтенанта поліції та наніс йому декілька ударів в плече. Правоохоронець звернувся за меддопомогою в центральну районну лікарню. Лікарі діагностували у нього втовчення лівого плеча та внутрішньо-шкірну гематому.

Щодо зловмисника розпочали кримінальне провадження за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Як встановили слідчі, затриманий в минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. За фактом злочину відкрите кримінальне провадження згідно частини 2 статті 345 ККУ. Відповідатиме нападник і за хуліганські дії у торговому закладі згідно статті 296 КК України.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео