У Тернополі чоловік продає наркотики, а його дівчина-росіянка займається сутенерством (фото)

PM946image006 (1)

Днями у Тернополі правоохоронці затримали 34-річного наркомана, який не просто вживав чи зберігав психотропні речовини, а й продавав їх. І це у той час, коли цей чоловік разом зі своєю супутницею, з якою він проживає, проходив наркозамісну терапію.

У відділі комунікації поліції Тернопільської області розповіли, що знайшли у квартирі тернополянина чимало наркотичних речовин.

- Ми виявили та вилучили близько  2,5 кг подрібненої макової соломки, яка була закатана у скляні банки, шприци із 8 грамами ацительованого опію та пів грама прекурсору – хімічної речовини, яку використовують для синтезу наркотику, - повідомив заступник начальника управління протидії наркозлочинності Андрій Шафранський на сайті «Досьє 102».

PM826image004
PM826image004

PM231image002
PM231image002

Відтак, чоловік може потрапити за ґрати на строк до трьох років, оскільки йому інкримінують частину 2 статті 309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб).

У той час на дівчину підозрюваного, яка до того ж є громадянкою Росії, склали протокол за статтею 203 КупАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).

- Видворити порушницю з території України допоки не можливо, адже в суді щодо неї розглядаються три кримінальні провадження за вчинення наркозлочинів та сутенерство, - пояснюють на сайті «Досьє 102» 

Вибір читачів за тиждень

Відео