Відвідавши благодійний фестиваль «TeArt», тернополяни допоможуть врятувати людське життя

Саша

25-26 серпня у Тернополі відбудеться вуличний благодійний фестиваль «TeArt». Зібрані кошти з цього заходу будуть направлені на купівлю лікарських препаратів Олександру Сюрпіті, якому поставили діагноз - ревматоїдний артрит та запалення спинного мозку.

На тернополян під час проведення фестивалю очікуватимуть найрізноманітніші види танців, неймовірна жива музика, фантастичне екстрим-шоу та безліч інших заходів. А для любителів поезії організатори запланували провести літературний вечір і цікаву лекцію на тему «Єдина краса-здоров'я».

- Ми прагнемо організувати для тернополян якісне культурне дозвілля та подарувати п’ятнадцятирічному Олександрові шанс на повноцінне життя, зібравши кошти незвичним для благодійності способом, - пояснюють організатори проекту. - Це не просто мистецький фестиваль, а благодійний мистецький фестиваль. Його успіх визначатиметься не тим, що широкі маси стануть трохи ближчі до високого мистецтва, а порятунком життя конкретної людини.

TeArt-програма
TeArt-програма

- Хедлайнером  фестивалю стане легендарний гурт «Nameless», який творить історію української рок-музики ще з далекого 1992 року, - зазначає організатор музичної локації Кикта Олександр. - Також виступатимуть у нас переможці конкурсу New Music Space – «Essence Radiance» і вже досить відомий в Тернополі кавер-гурт «Джорджія».

Вибір читачів за тиждень

Відео