Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (1)

Змагання з пляжного волейболу, виступ гурту «Kozak System» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

26 серпня на вас чекає:

Відкритий кубок міста Тернополя з пляжного волейболу з10.00 год. на волейбольному майданчику відпочинкової зони «Циганка»

Концерт Муніципального духового оркестру «Оркестра Волі» на 12.00 год. на бульварі Т. Т.Шевченка (біля пам’ятника Соломії Крушельницької)

Мистецький проект «Арт – КУБ» на 13.00 год. на Театральному майдані

«Тернопіль туристичний» Інформ - арт – локації та  екскурсії  на 14.00 год. біля Тернопільського замку

Вистава київського театру ходулістів «Хайлайтс» на 17.00 год. на Театральному майдані

Розважальні виступи для дітей та молоді від молодіжної організації «Кайрос» (естафети, фарби холлі, розіграші призів, виступ бітбоксера, хіп – хоп, ігри в аліос та уно…) на 15.00 год. на бульвар Данила Галицького

Дитяча розважальна програма на 16.00 год. на Співочому полі

Молоді таланти файного міста на 17.00 год. на Співочому полі

Пісенний вернісаж за участю провідних Тернопільських гуртів. Презентація альбому «Світові шлягери» за участю Заслуженого артиста України Володимира Вермінського. Святкові гості – гурти «Солоха» та «Трутні» 18.00  год. на Набережній Тернопільського ставу.

Вечір українського міського романсу. Конкурс на краще зізнання в коханні на 18.00 год. на вул. Сагайдачного

Відкриття аераційного фонтану на 21.00 год. у парку ім. Т.Г.Шевченка

27 серпня на вас чекає:

Покладання квітів до пам’ятника Івана Франка з нагоди 161-ї річниці від дня народження на 13.00 год. на вул. Гетьмана Сагайдачного. Концерт переможців та лауреатів фестивалів і конкурсів серед дитячих початкових спеціалізованих  мистецьких навчальних закладів на 14.00 год. на вул. Гетьмана Сагайдачного

«Тернопіль туристичний» Інформ - арт – локації та  екскурсії  з 14.00 год.  Біля Тернопільського замку

Відкритий кубок міського голови з греко-римської боротьби з 16.00 год. біля Тернопільського замку

Арт-інсталяція – «Незалежні люди» протягом дня біля пам’ятника Івану Франку

Гастрономічний фестиваль «Галицька дефіляда» протягом дня у парку ім.Т.Г.Шевченка

Концерт Муніципального духового оркестру «Оркестра Волі» на 17.00 год. на набережній Тернопільського ставу (сцена біля причалу)

Урочисте закриття Чемпіонату світу з водомоторного спорту на 18.00 год. на набережній Тернопільського ставу (сцена біля причалу)

Святковий концерт до Дня міста за участю провідних Тернопільських гуртів та виконавців на 18.30 год. на набережній Тернопільського ставу (сцена біля причалу)

Концерт скрипаля – віртуоза Святослава Кондратіва на 20.45 год. на набережній Тернопільського ставу (сцена біля причалу)

Презентація саунд-треку  фільму «Данило Галицький»  за участю Андрія Підлужного на 21.15. год. на набережній Тернопільського ставу (сцена біля причалу)

Концерт культового українського гурту «Kozak System» на 21.30 год. на набережній Тернопільського ставу (сцена біля причалу)

Молодіжна вечірка за участю кращих діджеїв України на 21.00 год. у парк ім.. Т. Шевченка

«Скарби Тернового поля». Виставка – продаж виробів майстрів народної творчості на 12.00 год. у парку Національного Відродження

Безпрограшна лотерея від Тернопільської міської організації товариства «Червоного Хреста» протягом дня у парку Національного Відродження. Розважальні виступи для дітей та молоді від молодіжної організації «Кайрос» (естафети, мокрий волейбол, фарби холлі, розіграші призів,  виступ бітбоксера,  хіп – хоп, танцювальна програма, ігри в аліос та уно…) на 15.00 год. у парку Національного відродження

«Співай Україно». Концерт переможців та лауреатів Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів на 15.00 год. на «Співочому полі»

Вшанування та нагородження кращих тернополян на 19.00 год. на «Співочому полі»

Гала-концерт за участю Тернопільських виконавців на 19.30 год. на «Співочому полі»

Виступи спеціальних гостей свята:   музичний гурт «Друзі мої», народний артист України Степан Гіга, заслужена артистка України Квітослави SteveG на 20.30 год. на «Співочому полі».

Урочисте відкриття фонтану та дзеркала Співочого поля о 22.00 год. у парку Національного відродження

Вибір читачів за тиждень

Відео