Тернополянам на замітку: скинути зайву вагу допоможе кругове тренування 

1frg43r

Культ красивого тіла і дотримання принципів здорового способу життя заставляють тернополян все частіше звертатися в фітнес-центри та спортивні зали. Оскільки ТЕРЕН писав про чимале різноманіття вправ, сьогодні ми вирішили розповісти про кругові тренування.

Кругові тренування - ідеальний варіант для тих, хто хоче збільшити навантаження, а також для тих, хто ставить за мету швидке зниження ваги і прокачування всіх груп м'язів.

У чому полягає кругове тренування?

Суть тренування - повтор блоку вправ на різні групи м'язів з 2-3 хвилинним інтервалом.

Блок включає вправи на всі групи м'язів. Виконувати їх необхідно енергійно з мінімально можливими зупинками. Відпочинок між блоками не повинен перевищувати 3 хвилин, а в ідеалі - бути трохи більше хвилини. Кількість блоків, як і тривалість тренування може бути різною - від 20 до 50 хвилин. Вибір тривалості заняття залежить від фізичної підготовленості спортсмена.

Користь кругового тренування

Основна перевага даного комплексу вправ - можливість досягти помітних результатів за короткий період занять.

Основні плюси тренування «по колу»

Можливість економити час, всі вправи виконуються з мінімальним кількість повторів, інтервал між блоками - в межах 3 хвилин. Швидкий прихід до поставленої мети. Можливість при правильному харчуванні швидко позбутися від зайвих кілограмів. Можливість швидко підвищити витривалість і зміцнити серцевий м'яз.В процесі роботи бере участь кожен м'яз.

Шкода кругового тренування

Негативні наслідки подібних занять, як правило, виникають у людей з проблемами здоров'я, якщо вправи в складі комплексу були підібрані без участі тренера.

Варто бути обережним людям:

Тим, хто страждає захворюваннями суглобів.

Тим, хто має проблеми з серцем.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео