На Тернопільщині в аварії загинув чоловік (фото)

PM551image002

У вихідні на Тернопільщині трапилася ще одна аварія. В результаті зіткнення один із водіїв помер у кареті швидкої допомоги, а інший – залишив місце ДТП.

В селі Підзамочок, що у Бучацькому районі, трапилася аварія. Там зіткнулися MERCEDES-Benz та FIAT.

Правоохоронці з’ясували, що 52-річний житель Бучача, керуючи власним автомобілем MERCEDES-Benz, виїхав на зустрічну смугу, на якій зіткнувся із автомобілем FIAT, що рухався у зустрічному напрямку, повідомляють на сайті Досьє 102.

Через зіткнення водій  FIAT помер у кареті швидкої допомоги. Ще двоє пасажирок того ж автомобіля отримали травми різної тяжкості.

PM363image001
PM363image001

У той час, сам винуватець авто, водій MERCEDES-Benz, залишив свою автівку та зник із місця ДТП, а уже через декілька годин  з’явився до місцевого відділення поліції.

В ході медичного огляду з’ясувалося, що бучачанин перебував у стані алкогольного сп’яніння. З якої причини сталась ДТП, чоловік не пам’ятає. На даний час він затриманий в порядку статті 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Інформацію про ДТП внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого, повідомляють у поліції.

Фото із сайту Досьє 102

 

Вибір читачів за тиждень

Відео