Оксана Бучко

Правоохоронці з Тернопільщини затримали двох терористів ЛНР (фото)

DSC_0079

Оперативники СБУ в Тернопільській області повернулись з АТО. Вони протягом 4-ох місяців перебували неподалік лінії розмежування, повідомляють у секторі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області.

За цей період представники затримали передали слідству двох терористів ЛНР. Також викрили протиправну діяльність трьох жителів Луганщини, які посягали на територіальну цілісність і недоторканність України, попередили проникнення на територію, контрольовану урядом України, низки агентів-інформаторів так званого «МГБ ЛНР», задокументували протиправну діяльність 54 бойовиків.

- Виконуючи надскладні завдання Служби безпеки на територіях, які найбільше зазнають ворожих посягань, відстоюючи незалежність та суверенітет України як у відкритому протистоянні із загарбниками, так і в прихованій боротьбі, своєю щоденною працею ви наближаєте день нашої перемоги. Дякую вам за сумлінне виконання службових обов’язків, наполегливість та професіоналізм, ‒ звернувся до бійців керівник обласного УСБУ Віталій Найда.

DSC_0064
DSC_0064

DSC_0046
DSC_0046

DSC_0040
DSC_0040

DSC_0020
DSC_0020

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео