Орест Сарматський

«Вікно в Америку» готує для Тернопільщини оригінальні подарунки

how-to

Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека оголосила фотоконкурс креативних фото із символікою “Вікна в Америку”.

Як стверджують організатори, участь у конкурсі можуть брати всі. Але тільки трійка найкращих отримає корисні подарунки від центру «Вікно в Америці». Що ж потрібно для участі у конкурсі? Передусім, вподобати сторінки “Вікна в Америку” у Facebook (@WOAsciencelibrary) та Instagram (@woa__ternopil). Потім зробити креативне фото із символікою “Вікна в Америку”. І пізніше розмістити це фото на своїй сторінці в Instagram або Facebook з хеш-тегом #woa__ternopil.

Організатори чекають на оригінальні фото до 30 вересня, коли, вже традиційно, відзначатиметься Всеукраїнський день бібліотек. Переможців конкурсу очікують корисні подарунки.

За детальнішою інформацією звертайтеся у відділ іноземної літератури Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Центри «Вікно в Америку» відкриті задля надання актуальної інформації про США та поповнення фондів бібліотек англомовними виданнями. Їхня місія полягає в сприянні взаєморозумінню між США і Україною. Це досягається шляхом надання інформації про США: їхню історію, уряд, суспільство та цінності; забезпечення доступу до Інтернету. Вони також інформують про американські програми допомоги та обміну.

Кожен центр «Вікно в Америку» є місцем для проведення різноманітних заходів, мета яких — спілкування між українцями та американцями. Регулярні виступи американських фахівців, працівників Посольства, науковців програми Фулбрайт, добровольців Корпусу Миру та інших американських громадян сприяють покращенню взаєморозуміння між американським та українським народами. Через центри «Вікно в Америку» розповсюджуються матеріали про США, зокрема публікації Бюро міжнародних інформаційних програм Державного Департаменту США. Тут також зустрічаються випускники програм, що фінансуються американським урядом, проводяться семінари, фотовиставки, лекції, презентації американських фільмів і літературних творів та інші культурні заходи, що сприяють кращому розумінню США.

Вибір читачів за тиждень

Відео