Віра Олександрович

Отакої: аграрії Тернопільщини - приклад для інших (відео)

Господарик_Антонович

У сільськогосподарських господарствах  Тернопільської області цього року зафіксували одну із найвищих в Україні врожайність зернових і зернобобових культур.

Цей показник на Тернопільщині наразі становить 51,8 ц/га, тобто порівняно із минулим роком показник зріс приблизно на 3 ц/га. Причому наші аграрії «переплюнули» усіх і за іншими параметрами. Про це нещодавно повідомив перший заступник голови обласної держадміністрації Іван Крисак.

[embed]https://youtu.be/QFxPhZJWW9s[/embed]

Репрезентація2
Репрезентація2

Нагадаємо, у неділю, 3 вересня, своє свято відзначили ті, хто, не зважаючи на ризики і непросту економічну ситуацію в Україні, не бояться вести власну справу, тобто - підприємці. Із цієї нагоди у Тернополі 6 вересня відбулися урочистості (читайте про це ТУТ, ТУТ і ТУТприм.). Щоправда, серед присутніх переважали не аграрії, а промисловці, значну частину доповіді Іван Крисак присвятив тим, хто працює на землі.

Уже зібрали близько 1,5 млн тонн зерна, очікуємо ще не менше мільйона, - додає Іван Крисак.Це серйозний успіх бізнесу, який надзвичайно успішно впродовж останніх 10 років попрацював. Варто згадати і про суттєві вкладення у цю галузь. Завдяки аграріям, нам вдалося досягнути значних успіхів і в харчовій та переробній промисловості. Втім, резервів у нас є багато. Треба вчитися краще і ефективніше переробляти свій сировинний ресурс…

Крисак_ф
Крисак_ф

Серйозний приріст Тернопільщина у 2017-му, за його словами, має у виробництві м’яса, молока, яєць, олії, ковбасних виробів, борошна тощо .

Додамо, вітальним словом, подяками і букетами квітів привітав представників бізнесу і заступник начальника Головного управління ДФС в області Сергій Господарик.

Ви - ті, хто готовий брати на себе відповідальність, проявляти наполегливість, шукати нове і вперто йти до успіху, - каже він. - Приватна ініціатива підприємців є головною рушійною силою будь-якої економіки. Злагода і порозуміння між тими, хто збирає податки, і тими, хто їх сплачує в умовах реформування податкової системи є важливим чинником фінансової стабільності нашої держави.

Підприємці
Підприємці

[embed]https://youtu.be/YL6tVe7cT9k[/embed]

До речі, серед відзначених того дня були: директор товариства з обмеженою відповідальністю «Галичина Ласунка» Мирослав Білик, директор приватного підприємства “Захід-Агроінвест” Василь Гарач, директор товариства з обмеженою відповідальністю “Кременецьке молоко” Марія Задворна, директор приватного підприємства “Рачинм’ясопром” Роман Намисняк, директор товариства з обмеженою відповідальністю “Компанія Лан” Ігор Рудник і директор товариства з обмеженою відповідальністю “Мікоген-Україна” Олег Трегубенко.

 

Вітання
Вітання

Вітання2
Вітання2

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео