Роман Задорожний: «Рівно рік тому, на попередній гонці, «вмираючи» на дистанції, я затямив, що треба брати себе в руки»

1

Про мультигонку Dnister Challenge Race 2017 своїми враженнями поділився тернополянин, голова клубу активного відпочинку «Файні мандри» Роман Задорожний.

- Про мотивацію і не лише. Для мене це не просто перегони. Рівно рік тому, на попередній гонці, «вмираючи» на дистанції я затямив, що треба брати себе в руки. Краще приємна крепатура зараз, аніж якась бідося із здоров'ям згодом, - пише Роман. - Рік бігу, гонок та ненав'язливих тренувань подарували багато нового в фізичному і духовному сприйнятті. Допомогли організувати перший Тернопільський півмарафон, освіжити думки та ставати сміливішим. Але головне - подарували багато крутих знайомств та нових друзів.

Дякую всім близьким та дальнішим хто допомагає, терпить та вітає з кожним фінішем.

І трішки про мотивацію врешті) В Race Nation були кльові гасла залежно від обраної дистанції - #яволя чи #ядух. Так от скажу чесно - я лінь, яку треба мотивувати. Тому мотивую себе реєстраціями на наступні старти. Кожні змагання і тренування перед ними, це нові виклики і неймовірні фізичні відчуття. І вони вартують того, навіть не сумнівайтеся.

Щодо «платних стартів» та їх нелюбителів, які кажуть, що самі можуть побігати і грошей за то платити не треба: окремим постом колись напишу для розуміння про фінанси, а більшості з тих, хто «бігає безвоздмездно» для себе самого - щось вас ніяк не зустрінеш - де ви?

І на завершення, велике дякую Володимиру Горону та команді за круті змагання, вони того варті. І друзям біговим, які були теж вдячний, а вас двох мушу виокремити - Vladzjo Kurylo і Timofey Shirokiy, колись скажу чого.

Два дні стартів - нова планка для фізичного вдосконалення поставлена.

Довідка: 

Dnister Challenge Race — це мультиспортивні змагання, що поєднують веслування, біг, плавання та перегони на велосипедах, де завзяті шанувальники активного відпочинку міряються силою й витри­валістю в одному з найкрасивіших куточків України — Дністровському кань­йоні.

Змагання відкриті як для новачків, так і для бувалих «бізонів».

Вибір читачів за тиждень

Відео