У Тернополі обрали склад Виборчої комісії

21767858_1544700315589336_799240755_n

Сьогодні, 14 вересня, відбулася чергова сесія молодіжної міської ради. Як і зазначав Терен раніше, ця сесія стала останньою для третього скликання ММР. Депутати прийняли положення, згідно з яким незабаром розпочнеться процес формування 4-го скликання молодіжної міської ради при Тернопільській міській раді.

На сесії депутати обрали склад Виборчої комісії, завданням якої є організувати процес виборів. Комісія налічує 5 членів, до її складу увійшли: представник від управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту ТМР, представник від Міського учнівського парламенту «Наснага» - Лівінський Ярослав, представник від студентського самоврядування ТНЕУ – Гавриляк Назар, а також два представники від громадських організацій: Білінська Христина - ТОО ВМГО«Молодіжний центр працевлаштування» та Миськів Микола ГО «Молодіжне об’єднання «Файне місто».

Про процес подання документів та інші умови Виборча комісія повідомить згодом.

Також депутати Розглянули положення про проведення конкурсу програм розроблених інститутами громадянського суспільства м. Тернополя, який щороку проводить Управління у справах сім'ї, молодіжної політики та спорту Тернопільської міської ради. Та внесли кілька пропозиції, зокрема, пропозиції стосувалися зміни складу виборчої комісії та термінів проведення конкурсу.

Вибір читачів за тиждень

Відео