Оксана Бучко

Під час відкриття Пластового року тернополяни побачили кращих пластунів (фото)

DSCN9944

Під час літніх таборів скаутської організації «Пласт» виявили кращих пластунів Тернопільщини. Їх нагородили під час відкриття Пластового року 16 вересня.

- Цьогоріч ми проводили окружний табір, на який зібрались учасники не лише тернопільської організації, а й пластуни з районів, - розповіла учасниця «Пласту» Ольга Сиротюк. - Усіх, хто показав особливі вміння під час програми на літніх таборах, відзначили на урочистостях з нагоди відкриття Пластового року.

У Тернополі на даний час є близько 600 пластунів різного віку. Також осередки діють у декількох районах області. Набір у «Пласт» триває протягом року. Двері відкриті для усіх охочих віком від 6 років.

- Під час вступу немає особливого відбору, - продовжує Оля. -  Протягом місяця життя у «Пласті» покаже, чи учаснику підходить така організація. Під час проведення заходів трапляється багато випробувань, які не усім до вподоби. Мені таке проведення часу стовідсотково підійшло. За 11 років  «Пласт» став тим середовищем, де я навчилась відповідальності, пунктуальності, комунікабельності та командної роботи. А ще - місцем, де я зустріла свого чоловіка.

DSCN9948
DSCN9948

DSCN9950
DSCN9950

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео