Оксана Бучко

У Тернопільській санепідемстанції не можуть визначитись із переліком послуг

21558836_2095285447163806_6623426480502790341_n

Повідомляють про надання послуги, а наступного дня відмовляються від роботи через реорганізацію. Так працюють у Тернопільській санепідемстанції, пише Андрій Шкула у Facebook. Звертає він увагу і на неналежний сервіс в установі.

-   Виникла потреба зробити бакпосів (горло болить, порадив лікар). Скерував в міську СЕС. Вчора перетелефонував в приймальню, перепитав чи роблять, ціну.

- Так, робимо. З 8 до 10. Ціна біля 26 гривень, - приємним голосом сказала пані.

Подякував і нині в 8.15 під лабораторією СЕС. «Мущина, нічого ми не будемо робити, - зверхньо-агресивним тоном сказала ні разу не привітна жіночка в білому. – В нас реорганізація. Нема людей, нема обладнання (шо роблять в лабораторії три пані, яких бачив і чи дійсно вмерла служба зясовуватиму запитом)». Спробував пояснити пані, що вчора їх же працівниця сказала, що працюють. Навіть на жалість давив бо ж з роботи відпросився. «Мущина, я вам пояснила. Може вам і казали, але тут я Вам кажу». На шум-гам вийшла більш адекватна в моєму сприйнятті пані. Запевнила, що таке і в поліклініках роблять і треба звертатися туди. Звернусь, звісно. Але якщо не роблять, то вернусь і скажу все, що думаю про їхнє «а не поганяти б нам мячика». Напослідок зробив два зауваження, які навряд чи будуть прийняті: «Говоріть з людьми без хамства та зверхньості. Узгодьте з приймальнею єдину позицію».  І ще: я вперше в СЕС. Там мраки...

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео