Оксана Бучко

Вишиване дефіле, ярмарок, гучний концерт та фаєр-шоу - як святкувалося у Чортківському замку (фоторепортаж)

21686185_1925098264417221_4291396843778553948_n

У неділю, 17 вересня у Чорткові відбулось вже традиційне “Свято замку”.

В рамках святкування, ряд активістів міста нагородили грамотами за активну життєву і громадську позицію, високий професіоналізм, ініціативність, співпрацю та участь у культурному житті міста Чорткова.

У святковій концертній програмі виступали: модельна агенція Монруа, вокально-хореографічна театральна студія “Едельвейс”, LOUDSILENCE, Патроничі, Петро Сказків та фаєр-шоу, повідомляє прес-служба Чортківської міської ради.

- Наш замок зберігає історію століть, стіни цієї фортеці витримали не одну навалу ворогів. Цю історію ми маємо пам’ятати та берегти, щоб і наступні покоління не забували її.  У сумний час святкуємо, знаємо що на сході країни тривають бойові дії, українські патріоти продовжують захищати нас, боронити рідну землю від російського агресора. Заради них маємо розвивати наше місто, протистояти корупції, хабарництву, усім разом будувати новий Чортків і нову Україну! - сказав на святкуванні мер Чорткова Володимир Шматько.

Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада. Світлина від Чортківська міська рада.

Вибір читачів за тиждень

Відео