Кременчан нахабно обраховують у супермаркетах (фото)

лапи

У Кременці покупці знову скаржаться на супермаркет «Вопак». Молода жінка розповіла місцевій спільноті «Реально» у facebook, що серед іншого купувала корм для кота – курячі лапи. Разом з тим для власної вечері вирішила взяти курячу четвертину. У результаті по ціні людська і котяча вечеря обійшлася однаково, лапки порахували як четвертину. Обман кременчанка помітила уже вдома. У супермаркет не зверталася, бо було уже пізно. На підтвердження надіслала фото товару та чека.

- Добрий вечір, хочу поділитися з кременчанами (будь ласка анонімно!). Сьогодні купувала в супермаркеті «Вопак» (по С.Петлюри) четвертину курячу та лапи курячі (+інше). Молоденька працівниця на відділі усе зважила, касир – провела через касу, я розрахувалася. А вдома звернула увагу – випадково, на пакетик з «котячої вечерею», а там... черговий обман супермаркету. Випадково чи навмисне? Хоча не вперше. У чекові лап теж не виявила...» – пише «Реально».

чек
чек

курка
курка

Єдине, що можна порадити у такій ситуації – перевіряйте товар і чек, не відходячи від каси. Якщо халепу виявили одразу – вимагайте повернути різницю у вартості товару. Закон України «Про захист прав споживача» ще ніхто не скасовував.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео