Тернополянам на замітку: чому корисно займатися спортом вранці

23749d141845134a85bbeb496f01b7b2

У цій статті ТЕРЕН хоче розповісти тернополянам про переваги ранкових тренувань. Ми прекрасно розуміємо, що віднімати у себе час сну складно, а  тим більше переходити на новий режим дня.

Однак ми вирішили привести 6 аргументів «за» користь ранкових тренувань:

1. Спорт активує процес спалювання жирів. Якщо запустити його з ранку, все з'їдене за день не позначиться на вашій фігурі.

2. Ви зможете краще сфокусуватися. Адже ввечері вам напевно друзі пропонують погуляти, а голова думає про те, що доведеться робити, прийшовши додому. Вранці ви можете налаштуватися на ефективну роботу в залі, не включати телефон і думати тільки про спорт.

3. Увечері тренажерні зали переповнені: основна маса людей йде на тренування саме після роботи. Тому тренажери, як правило, зайняті, повітря в приміщенні важке.

4. Ви отримаєте заряд енергії на весь день. Ранкові тренування дають викид адреналіну і стимулюють організм на якісну тривалу роботу. Ймовірно, що через пару місяців після зміни режиму, ви навіть підете на підвищення!

5. І останнє - не варто думати, що ранкові тренування вимагають такого вже раннього підйому. Зовсім необов'язково. Якщо ви підберете правильну програму тренувань, що займає небагато часу, наприклад, високоінтенсивні інтервальні, вам досить буде прокинутися хвилин на 30 хв раніше.

Як бачите, ранкові тренування набагато корисніші, ніж заняття в інші години. Адже, якщо дивитися правді в очі, ранок - найкращий час для спорту. Саме після сну наш організм готовий здійснювати подвиги і бити власні рекорди. Сосується це і спорту, і життя взагалі. Адже задумайтеся, скільки сплять успішні особистості. Ніхто з них не лежить в ліжку до обіду! І це одна з важливих причин прекрасних результатів у всіх сферах їх життя.

Ранкові тренування дають ще одну незаперечну перевагу тим, хто хоче схуднути: перед ними легко не їсти! Погодьтеся, набагато простіше відкрити очі і прийти в спортзал без ситного сніданку, ніж не їсти кілька годин перед вечірнім тренуванням.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео