Чи потрібне майно померлому господарю на Кременеччині?

наручники

Схоже так вирішив крадій, якого виявили днями працівники кременецького відділку Нацполіції. Той поживився у будинку сусіда, який помер раніше. Помешкання пустувало, час від часу туди навідувався син покійного, який не відразу помітив пропажу.

Чоловік виявив зникнення мобільного телефону та декількох електроінструментів на суму близько двох тисяч гривень, повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

Окрім того зловмисник виніс з будинку кілька пляшок алкоголю, – розповів заступник начальника, начальник слідчого відділку Кременецького РВ Нацполіції Максим Щур. – Згодом ми отримали інформацію, що до крадіжки може бути причетний 41-річний кременчанин, що мешкає по сусідству, на вул. Березина. На підставі судового рішення у його домі провели обшук, під час якого і виявили вкрадені речі.

Хоча зловмисник і був судимий раніше, судимість погашена, тож при призначенні покарання враховуватися не буде. Та мало йому і без цього не здасться, адже ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка з проникненням в житло, передбачає від 3 до 6 років позбавляння волі.

Вибір читачів за тиждень

Відео