Оксана Бучко

Павло Табаков везе у Тернопіль танцювальну музику (відео)

Павло Табаков_2

Танцювальні пісні стали новинками у творчості Павла Табакова протягом року. Їх тернополяни почують у виконанні співака уже 27 жовтня. Із новою концертною програмою «Любов Жива» Павло Табаков виступить у Тернопільському драмтеатрі ім. Т. Шевченка. Початок концерту – о 19:00.

Тернопіль_превю
Тернопіль_превю

За останній рік Павло Табаков перейшов від романтичних пісень до танцювальних. Вони займають позиції у топ-10 на радіостанціях. На одну із них - «Я для тебе» - зняли нещодавно кліп.

- Любов присутня усюди. На цих концертах я буду говорити про любов різними мовами і у різних стилях! – розповідав Павло Табаков. – Кожен свій виступ я закінчую такими словами: «Акумулюйте у собі Любов і щедро діліться нею зі світом! Так світ неодмінно стане кращим!». Я дуже хочу, щоб після двох годин музики люди виходили із залу хоча б трішки щасливішими! 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BeCw5dr7yto[/embed]

Таку можливість стати щасливішими тернополяни матимуть у рамках туру співака Україною. Передують Тернополю виступи у рідному для Павла Львові, Івано-Франківську, Чернівцях. Після Тернополя тур продовжиться у Луцьку, Рівному, Вінниці та Києві.

Квитки на концерт Павла Табакова «Любов Жива» можна замовити  тут.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео