Тернопільщина пасе задніх: чому ж відбулося зменшення валового регіонального продукту

1

Дев’ятнадцятий номер громадсько-політичної газети Тернопілля  «Сільський господар» з’явився у місцях продажу періодики 27 вересня.

Теми, до яких не залишиться байдужим жоден  читач, розкрили у публікаціях друкованого видання нашого краю.

У свіжому випуску «Сільського господаря» ви дізнаєтеся більше про оптимальний варіант вирощування сої, за що ж прем’єр-міністр похвалив Байковецьку громаду і чим заліщицький «Біопрогрес» зацікавив європейців.

На шпальтах газети детальніше розповіли про: презентацію «Профілю малого та середнього бізнесу і експортний профіль Тернопільської області», плани Кабміну щодо скорочення більше 8 тисяч держчиновників, «славу» Тернопільської  ОДА, соціальне таксі і про протест у білих халатах.

2
2

Зокрема, до вашої уваги представлено такі рубрики: «знай наших», «бліц-інформ», «його покликання – школа», «жах!», «тривожний сигнал», «а правда посередині…», «знай наших», «ваше здоров’я», «поради до часу» та інші.

3
3

Громадсько-політичну газету Тернопілля  «Сільський господар» можна передплатити у всіх поштових відділеннях нашого краю, або ж придбати у місцях продажу періодичної преси.

Вибір читачів за тиждень

Відео