Віра Олександрович

Тернопільщина: щоб вирішили питання, треба потрапити на особистий прийом

ДФС_нове1

Особисто поспілкувалися із посадовцями ДФС Тернопільщини уже 26 платників.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Упродовж січня-серпня цього року посадові особи територіальних органів ДФС у Тернопільській області провели 26 особистих прийомів громадян, - кажуть у податковій. - Зокрема, начальник ГУ ДФС в області Ігор Комендат провів 5 особистих прийомів. Його заступники – 6, інші посадові особи – 11, а заступники начальників об’єднаних державних податкових інспекцій (ОДПІ) – 4.

На особистий прийом до посадових осіб органів ДФС області звернулися дев’ятеро підприємців і шестеро пенсіонерів, селянин, робітник і двоє держслужбовці. Семеро громадян належали інших категорій (три директори і чотири бухгалтери – прим.).

За результатами зустрічей громадянам надали 20 усних роз’яснень, - уточнили у податковій. - Щодо 6 звернень питання вирішили позитивно.

Нагадуємо, записатися на прийом до посадових осіб Головного управління ДФС у Тернопільській області можна за номером телефону (0352) 43-46-33. Ознайомитися із інформацією, хто із керівництва і коли приймає, можна на субсайті Територіальних органів ДФС у Тернопільській області.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео