Віра Олександрович

У боргах - що в морі: тернопільські підприємці винні 256 млн грн

Борг

«У боргах, що в морі: ні дна, ні берега, ні сну, ні спокою не видко...» - йдеться у народному прислів’ї. Тим не менше, тернопільські підприємці із боргами перед бюджетом розраховуватися не поспішають.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

За вісім місяців цього року борг до зведеного бюджету вдалося зменшити на 77,1 млн грн, - кажуть у податковій. – Тож 1 вересня він становив 256 млн грн. До місцевих бюджетів сума податкового боргу сягнула 78,3 млн грн. Порівняно із початком року він зменшився на 78,6 млн грн.

За результатами роботи у серпні, вдалося забезпечити зменшення податкового боргу до зведеного бюджету на суму 0,8 млн грн.

За вісім місяців цього року у рахунок погашення податкового боргу до зведеного бюджету спрямували 58,8 млн грн, у тому числі: до державного – 33,3 млн грн, - додали у податковій.

Лише у серпні сплатили до зведеного бюджету 7,5 млн грн. Із них до державного бюджету – 3,7 млн грн.

Фото із відкритих джерел

Довідка. Платники податків можуть в «Електронному кабінеті», що на офіційному веб-порталі відомства, переглянути інформацію про стан своїх розрахунків із бюджетом, зокрема, інформацію про податковий борг, у розрізі податків, належних платнику до сплати.

Вибір читачів за тиждень

Відео