У Тернополі побільшає бізнесменів

1

Досвідчені юристи, спеціалісти-практики й  успішні підприємці розкажуть про юридичні моменти започаткування бізнесу, досвід стартапу, сприяння розвитку підприємництва у Тернополі.

4 жовтня о 16:00 відбудеться зустріч, на яку запрошують усіх, хто думає над започаткуванням власної справи та молодих підприємців, які хочуть отримати нові знання.

— Кожен охочий зможе отримати інформацію щодо юридичних аспектів відкриття бізнесу, а також буде можливість поспілкуватись з економістами, з приватними підприємцями, а також отримати практичні поради відкриття бізнесу, — коментує Ірина Яремчук.

Вхід на зустріч вільний, але потребує попередньої реєстрації ТУТ.

Захід відбудеться 4 жовтня, на вулиці Медова, 18, офіс 1. Початок о 16.00.

Спікери заходу:

Артур Карпюк — підприємець, співвласник та засновник поліграфії «Заза Прінт» та інтернет-проекту «Printoccino». Артур почав свій бізнес з нуля. Сьогодні «Заза Прінт» — це одне з найбільших поліграфічних підприємств Західної України, яке спеціалізується на виготовленні книжкової, етикетко-пакувальної та рекламної продукції. Має відділення у Івано-Франківську та Хмельницькому, центральний офіс у Тернополі. “Printoccino” — інтернет-проект, який зберігає позитивні емоції людей, бо спеціалізується на виготовленні фотокниг та іншої подарункової і фотопродукції.

Сергій Зварич — підприємець з 15-річним досвідом. Керівник та засновник центру «Комфорт Оптика» та майстерні швейного обладнання «Шпулька». «Комфорт-Оптика» одна із спеціалізованих оптик в Тернополі, яка пропонує послуги на основі передових технологій та по доступній ціні. Мета центру – допомогти клієнтам з легкістю і комфортом потурбуватись про очі.  Майстерня «Шпулька» надає широкий спектр ремонтно-налагоджувальних та інших послуг, пов'язаних з обслуговуванням швейних машин.

Вибір читачів за тиждень

Відео