Чому тернополянам можуть відмовити в розіграші грін-кард? (відео)

dvreclame

Як правильно подавати документи на розіграш у лотереї грін-кард, чому не варто користуватися послугами агенцій, та з яких причин тернополян можуть дисфквалікувати від участі в лотереї розповіли у прес-клубі.

Ще 3 жовтня у всьому світі стартував прийом документів на розіграш зеленої карти. Тому у Тернопіль завітала віце-консул США, в.о. керівника відділу імміграційних віз Дженіффер Амос. Жінка наголосила, що для участі у розіграші тернополянам потрібно окрім громадянства України, мати повну середню освіту. Також віце-консул розповіла, попри те, що прийом документів триватиме до 7 листопада, подавати заявки потрібно чим швидше, адже система через перезагруженість іноді підвисає, і ви можете просто не встигнути.

Дженіффер Амос звертається до тернополян із проханням самостійно заповнювати заявки на лотерею. На сайті посольства США в Україні www.dvlottery.state.gov вказана покрокова інструкція, як це робити. Також особливу увагу потрібно звернути саме на фото.

Щодо дискваліцікації, то якщо від одного кандидата поступить більше ніж одна заявка, то усі вони будуть  дискваліфіковані. Такі ситуації доволі часто трапляються саме агенції, які використовують особисті дані людей без їхнього дозволу. Також «профукають» свій шанс виграти зелену карту і ті, хто подасть недостовірну інформацію стосовно членів сім’ї, чи фото зроблене понад півроку тому.

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=3x7tBDFqZcM[/embed]

Перевірити результати можна буде на сайті посольства США в Україні з 1 травня за номером, який ви отримали після заповнення анкети на лотерею. Якщо вам пощастить і ви виграєте грін-кард, то подальші кроки аж до виїзду у США обійдуться вам у 535 доларів. Із них 215 – вартість медогляду у спеціалізованій клініці у Києві та 330 – вартість візи.

До слова, покрокову інструкцію щодо заповнення анкети на участь у лотереї грін-кард можна знайти ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео